Τελετή αποφοίτησης 2 τάξεων σπουδαστών της Προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - 16 Φεβρουαρίου 2017

Με μία νέα τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2017 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εταιρείας μας, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση δεκαεπτά (17) σπουδαστών της Προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Η τελετή έγινε παρουσία στελεχών της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στη χώρα μας, καθώς και, υψηλόβαθμων προσκεκλημένων από τα ΗΑΕ, του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γεώργιου Μαζαράκου, του Αντιπροέδρου της ΕΑΒ κ. Χαράλαμπου Παπασπύρου και υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας.

Πρόκειται για τη -δεύτερη κατά σειρά- αποφοίτηση δύο (2) τάξεων που εντάσσονται στο πλέον πρόσφατο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταξύ της ΕΑΒ και της Προεδρικής Φρουράς των ΗΑΕ για παροχή εκπαίδευσης στη Γενική Μηχανολογία, την Ηλεκτρολογία & τα Ηλεκτρονικά Συστήματα.

Μέσω της πρακτικής (πέραν της θεωρητικής) εκπαίδευσης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το –αυθεντικά βιομηχανικό- περιβάλλον της Εταιρείας μας καθώς και με τα σύγχρονα εργαστήρια και τον αντίστοιχο μοντέρνο εξοπλισμό του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου.

Αυτή τη φορά, η τελετή αποφοίτησης διενεργήθηκε εντός της Νέας Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων που έχει διαμορφωθεί στον 1ο Όροφο του κτ. 102. Πρόκειται για ένα χώρο που φιλοδοξεί, εκτός της ανάγκης φιλοξενίας των Σπουδαστών και των Καθηγητών τους τις ώρες των διαλειμμάτων τους, να ανταποκριθεί σταδιακά σε χρήσεις όπως υλοποίηση Συνεδρίων, συγκεντρωτικών Εταιρικών παρουσιάσεων, Βιβλιοθήκης κλπ. Πέραν της ανανέωσης του εξοπλισμού των εργαστηρίων (που αναφέρθηκε πιο πάνω), η νέα αυτή αίθουσα αναμένεται να ενισχύσει τη στρατηγική εμπορικής εξωστρέφειας και διεύρυνσης της πελατειακής βάσης που εφαρμόζει η εταιρεία μας μέσω της δραστηριότητας της Εκπαίδευσης, απευθυνόμενη σε Πελάτες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

 2017 1

2017 4

 2017 5

2017 10

2017 15
2017 34







Copyright © 2018 Hellenic Aerospace Industry - All Rights Reserved.